Bouwen met hout geeft vele mogelijkheden, hout is immers bewerkbaar tot alle vormen, profielen, maten ... Dus bouwt u nu klassiek, landelijk of modern, met hout zijn alle stijlen mogelijk. Houten ramen en deuren dragen sterk bij tot uw wooncomfort. Ze geven een warm gevoel en en hebben een hoge natuurlijke isolatiewaarde. 

De keuze van de houtsoort, de uitvoering en de afwerkingsgraad zijn bepalend voor het onderhoud en de duurzaamheid. Meer informatie over onderhoud is terug te vinden op de pagina 'Onderhoud buitenschrijnwerk'.

Onze CE-gecertificeerde houten ramen en deuren worden in eigen werkhuis, met modern machinepark, gefabriceerd (volgens de normen van het WTCB). Wij beschikken ook over een automatische verfspuitinstallatie waarmee we verf (watergedragen) en beits tot in de kleinste hoekjes egaal kunnen aanbrengen.

We hebben een jarenlange ervaring in het vervaardigen en plaatsen van exclusieve houten ramen en deuren en ondersteunen u dan ook graag bij de uitwerking van uw project. U bent hiervoor welkom in onze toonzaal, waar we u ook een uitgebreider assortiment aan mogelijkheden kunnen laten zien.