Schrijnwerkerij Rudy Meyvis is een familiebedrijf dat in 1987 als eenmanszaak werd opgericht. De zaak kende een snelle groei en kort na de start was Rudy genoodzaakt om een medewerker in dienst te nemen. Enkele jaren later werd de eenmanszaak omgevormd tot een bvba. Door de continue groei werd de werkplaats in de Lessiusstraat te Brecht te klein om de activiteiten verder uit te kunnen breiden. In 2003 werd de verhuis naar een nieuw en groter bedrijfspand in de KMO-zone te Sint-Lenaarts noodzakelijk. De nieuwe KMO-zone te Brecht bood in 2018 de mogelijkheid om opnieuw te verhuizen naar een nieuw en groter bedrijfspand, vlakbij het op- en afrittencomplex van de E19. 

Ondertussen is Rudy Meyvis BV uitgegroeid tot een succesvolle familiezaak, met zonen Bart, Koen en Ben mee aan het roer.

Door onze jarenlange technische ervaring, in combinatie met een vakbekwaam team en een modern machine- en wagenpark, zorgen wij voor een mooie en correcte uitvoering van uw projecten.

Ook voor overheidsopdrachten kunnen we ingeschakeld worden, we zijn een erkend aannemer van categorie D5, klasse 4.

We zijn lid van de 'Embuild Vlaamse Schrijnwerkers', 'Buildwise' en beschikken over een Ce-markering voor de productie van onze houten ramen en deuren.

 

 

 

Logo